Våra landningssidor
ger leads

Med bästa landningssida får ni nya leads och potentiella nya kunder. Vi bygger landningssidor som möjliggör att nya kunder kan hitta er via Googles sökmotor.

Få nya kunder med

Stilrena & konverterande landningssidor

Landningssidor är ett av de viktigaste verktygen i din digitala marknadsföringsarsenal. De är det första som människor ser när de kommer till din webbplats, och de spelar en avgörande roll för att driva konverteringar. Tyvärr behandlar alltför många företag sina landningssidor som en eftertanke och slänger upp en generisk sida som inte gör något för att sticka ut från konkurrenterna.

På One Partner Media har vi ett annat tillvägagångssätt. Vi anser att din landningssida bör vara ett konstverk, noggrant utformad för att engagera besökare och driva konverteringar. Vi kallar det vår Total landingssida – och den ger garanterat resultat.

Så här fungerar det: Först börjar vi med en vacker, professionellt utformad landningssida som ger ett starkt första intryck. Sedan lägger vi till kraftfulla konverteringsoptimerande element som starka rubriker, övertygande bilder och tydliga uppmaningar till handling. Slutligen testar vi och itererar för att se till att din sida presterar på bästa sätt.

Resultatet blir en landningssida som ser bra ut och omvandlar besökare till kunder. Så om du letar efter en lösning som tar ditt företag till nästa nivå, behöver du inte leta längre än till One Partner Media. Vi hjälper dig att skapa en landningssida som ger resultat. och som genererar flera leads. Leadsgenerering

Generarar leads

Fler leads, ger fler kunder. Enkel matematik.

Spara tid

Gör det ni är bäst på, fokus på företaget.

Ger nya insikter 


Landningssida hörnstenen i marknadsföring.

Lönsamhet

Tillsammans når vi era försäljningsmål.

Lönsamt, Smidigt & Enkelt

En webbtjänst där vi gör jobbet!

Så du slipper! Allt från krångel till Kostnader. Lägg din värdefulla tid och gör det du är bäst på! Att driva ditt företag.

360° Marknadsstrategi

Digital marknadsföring i sökmotorer, Sociala medier samt Google ADS

Designad landningsida

Professionella landningssidor byggda med totalt 25 års kompetens

TOTALA LANDNINGSSIDOR

Nyckeln till vår strategi och unika arbetsmetodik består av flera olika hörnstenar som alla kompletterar varandra. Samspelet av Performance Marketing, SEO och specialanpassat Content hade inte tagit oss hela vägen utan våra konverteringsoptimerade totala landningssidor.

Optimerad landningsida

Vår Landningssida optimerad för konvertering & sökmotorer. Med fokus på relevant & lönsam
trafik som är viktigt för din verksamhet.

RANKNING sökmotorer

Toppa sökmotorer att dina konkurrenter tappar hakan. Vi se till att rankas högt på Google
så att du får fler relevanta besökare.

LÖNSAM LEADSGENERERING

Leadsgenerering blir enbart lönsamt med relevant trafik som konverteras till potentiella kunder och kan få ditt företag
att växa.

Skapar 100% NÖJD KUND

100% Nöjda kunder är nyckeln till ett lönsamt företag! Lika viktigt för er som för oss. Tjänar ert företag pengar så tjänar vi pengar.

Varför en landningssida?

Landningssidor är ett viktigt verktyg

För att bygga upp en relation så måste den fånga besökarens uppmärksamhet för att få leads. Med våra moderna landningssidor kommer du snabbt upp i toppen.

Det ger relevant och lönsam trafik som konverterar. Vilket betyder att ni och ert företag slutar att spendera onödiga pengar på marknadsföring för att generera intäkter för er själv!

Landningssidas fördelar!

Vad är då en Total landningssida?

Det innebär att vi på One Partner Media bygger upp en landningssida, men till skillnad från andra kollegor i branschen så använder vi inte bara Google Ads, för att driva in fler kunder till sidan.

Utan vi nyttjar alla kända och starka kanaler som används idag somInstagram, Facebook, Linkedinoch även ​YoutubeDin lokala webbyrå i Stockholm

Ger företagslönsamhet

Vad menar vi med konverterings stark?

En sådan här landningssida har också som
en primär uppgift att få så många relevanta besökare som möjligt, som kommer in på sidan att faktiskt ta kontakt med företaget (call to action) och det är så vi levererar så kallade leads till våra kunder.

Behöver ni hjälp med marknadsföring?

Totala Landningssidor genererar nya leads !

Fyll i era uppgifter så kontaktar vi er inom kort! Vänligen One Partner Media

Integritetspolicy

Kostnadsfri offert

Total landningssida

Vår unika landningssida består av flera hörnstenar som tillsammans ger företag ett övertag, mot sina konkurrenter! Optimerad för Google och andra sökmotorer som Bing och Yahoo. Kombinationen av sökmotoroptimering, AD´s-annonser, sociala plattformar som Facebook, Instagram och Youtube, skapar det flera leads och fler kunder! 

One Partner Media

Nöjda kunder som gillar
våra landningssidor

Teamet Zolklart

VD 

Vårt samarbete har varit lönsamt för  företaget och är mycket nöjda med OPM´s Totala landningssida. Kvalitativa förfrågningar.  

Family Dental Care

Tandläkaren 

Kan varmt rekommendera One Partner Media som webbyrå. Utöver nya leads, tagit ett helhetsgrepp i marknadsföringen med ny hemsida och SEO.

Kostnadsfri Offert

Behöver ni också en landningssida?